Jurek

Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel i Sundsvall

Är du en driven och serviceinriktad person som brinner för arbetsrätt? Och vill du jobba mot en bransch med puls i? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handels kontor i Sundsvall.

 

Svensk Handel är bransch- och arbetsgivarorganisationen för små och stora företag inom parti-, detalj- och e-handeln. På våra drygt 9 000 medlemsföretag arbetar sammanlagt 250 000 människor. Vår främsta uppgift är att påverka och förbättra villkoren för handelns företag för att på så sätt bidra till att stärka handeln och öka medlemsföretagens lönsamhet. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

 

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som arbetsrättsexpert/förhandlare hos oss kommer din främsta uppgift vara att ge våra medlemsföretag arbetsrättslig rådgivning och stöd i kollektivavtalsfrågor. Du kommer att förbereda och genomföra lokala och centrala förhandlingar, leda utbildningar och seminarier samt ta fram rådgivningsmaterial och texter till vår digitala Arbetsgivarguide. Du kommer att vara kontaktperson och arbeta särskilt nära några av våra större medlemsföretag. Rollen kan även komma att innebära medverkan i kollektivavtalsförhandlingar och med det omkringliggande arbetsuppgifter. Detta är en roll där du kommer att få stort ansvar från start, något vi tror att du trivs med.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen eller annan relevant högskoleutbildning och som har erfarenhet av att ge råd och förhandla inom arbetsrättens område. Du kan exempelvis ha erfarenhet av att ha arbetat på ett arbetsgivarförbund, en advokatbyrå, ett företag eller annan organisation.

 

För att du ska trivas i rollen krävs det att du är trygg i rådgivarrollen, inger förtroende och besitter hög integritet. Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande samt har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi är övertygade om att du har ett stort engagemang för arbetsrätten, arbetslivet och företagandet i stort.

 

Vårt arbete utförs till viss del på engelska och det är därför meriterande om du behärskar engelska obehindrat både i tal och i skrift.

 

Resor i tjänsten förekommer och körkort är därför ett krav.

 

 

Vi erbjuder:

På Svensk Handel erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö, med frihet under ansvar. Vi arbetar aktivt med intern kompetensutveckling och möjlighet till att anpassa roller efter individuella önskemål och förutsättningar. Vi är stolta över att ha en arbetsplats full av trevliga, kunniga och engagerade kollegor.

 

Vi tillämpar kollektivavtalsvillkor, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en uppskattad personalförening.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Svensk Handels kontor i Sundsvall, vilket är gemensamt med andra arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv. Du kommer att ingå i enhet Norr som idag består av fyra personer; tre arbetsrättsexperter/förhandlare och en assistent/avtalshandläggare. Tre personer i teamet är placerade i Sundsvall och den fjärde personen är placerad i Umeå.

 

 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Handel med Jurek Rekrytering och Bemanning. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Vänligen notera att urval sker löpande och att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se alt 0736905018.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Verksamheten:

För vidare information om Svensk Handel se www.svenskhandel.se

 

Område

Sundsvall

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 6 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Arbetsrättsexpert/förhandlare till Svensk Handel i Sundsvall