Jurek Bemanning

Arbetsmiljöexpert sökes för uppdrag i kommun

Nu söker vi en arbetsmiljöexpert som kan vara med att implementera kommunens nya verktyg för ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Har du erfarenhet av kvalificerat och strategiskt arbetsmiljöarbete och en grundkompetens i HR? Sök uppdraget redan idag!


Arbetsbeskrivning

Detta tidsbegränsade uppdrag innebär ett specifikt ansvar att implementera kommunens nya arbetsmiljöverktyg. Verktyget har tagits fram för att säkerställa ett kvalitativt arbetsmiljöarbete som följer lagar och avtal samt är systematiskt strukturerat.

Konkret kommer du bland annat synliggöra arbetsmiljöarbete, dess rutin och ansvarsfördelning. Planera och stödja förvaltningarna vid implementeringen av arbetsmiljöverktyget. Vidare kommer du också ta fram enkät som stöd för årlig uppföljning av SAM. Du arbetar också med att skapa förutsättningar för ökad delaktighet och engagemang i arbetsmiljöarbetet samt planera och leda utbildningsinsatser.

Arbetet kommer att bedrivas i nära samarbete med kollegorna inom HR, förvaltningarnas lednings- och chefsgrupper samt fackliga representanter/skyddsombud.


Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat och strategiskt arbetsmiljöarbete, gärna ifrån offentliga sektorn. Du får gärna ha en grundkompetens inom HR i kombination med specialistkunskap inom arbetsmiljö. Du är van att driva utveckling- och förändringsprocesser.

Som person är du självgående och tar initiativ för att nå mål och resultat. Du har förmågan att tänka strategiskt och ser helheten. Vi tror även att du är nyfiken och kreativ för att hitta nya lösningar, inte minst inom det digitala området.  Du är leveranssäker och har hög kvalitet i det du gör. Genom pedagogik och god kommunikativ förmåga får du andra att lyssna och kan på så sätt bidra till förändring.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på deltid 50 – 75%. Uppdraget förväntas påbörja så snart som möjligt och löper våren/sommaren 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Arbetsmiljöarbete, HR, kommun

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arbetsmiljöexpert sökes för uppdrag i kommun