Jurek Bemanning

Är du student och vill lära dig med om rekrytering? Se hit!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en rekryteringsassistent/search assistent till vårt Stockholmskontor. Teamet består av 13 kollegor och du rapporterar till Head of Talent Management.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen som Search Assistent kommer du att bistå våra erfarna rekryterare och konsultchefer inom våra olika affärsområden med search av kandidater, publicering av annonser samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också att genomföra telefonintervjuer, boka in kandidater på intervju samt sköta referenstagning. Du kommer att få vara delaktig i en organisation som genomgår en expansiv resa där du kommer att få goda utvecklingsmöjligheter och en stor insikt i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Vem är du?
Vi söker dig som idag läser personalvetenskap eller ekonomi på universitetsnivå och som vill få ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Du ska kunna arbeta cirka en till två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Har du arbetat med försäljning eller service tidigare ser vi det som meriterande.
Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid då arbetstiderna kommer variera.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds:
Detta är en deltidstjänst på cirka två dagar per vecka samt heltid under sommaren. Vi erbjuder möjligheten att få en bred erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Elin Olofsson
0720-17 52 90
elin.olofsson@jurek.se

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 januari


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du student och vill lära dig med om rekrytering? Se hit!