Jurek Bemanning

Är du student och vill ha ett extrajobb inom kundtjänst?

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en student som vill arbeta extra som kundservicemedarbetare vid sidan av studierna med starta omgående. Kunden sitter i fina lokaler i Västberga. Arbetsuppgifterna innefattar att besvara och hantera inkommande samtal från kunderna som har frågor rörande avtal, koordinering av serviceboxkunder, offerera, beställning av material, boka hämtningar samt en del merförsäljning m.m. I övrigt hjälpa avdelningen och företaget vid behov. Du kommer att tillhöra en kundservicegrupp om 4 medarbetare plus 2 studenter.

Vem är du?
Vi söker dig som är student som har möjlighet att arbeta några dagar i månaden. Du är serviceinriktad, ansvarsfull, driven samt van vid kundkontakt. Vidare är du punktlig, noggrann och lösningsinriktad. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och inte rädd för att ta egna initiativ. Då arbetstiderna kommer att variera är det viktigt att du är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Meriterande om du har telefonvana eller jobbat inom andra servicerelaterande yrken så som reception m.m. Du bör ha god datavana och kunskaper i Windows- och Officepaketet.

Du erbjuds
En spännande tjänst i en organisation där det händer mycket, högt tempo och med trevliga medarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår under 6 månader med chans till förlängning - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuer löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se
 Ansök på www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du student och vill ha ett extrajobb inom kundtjänst?