Jurek

Är du rekryterare och redo för nya utmaningar?

Nu söker vi rekryterare som är tillgängliga för nästa utmaning hos våra kunder. Innehar du en högskoleexamen inom HR med erfarenhet av rekrytering/sökning som rekryterare/konsultchef eller liknande och trivs i en sådan roll? Är du en serviceinriktad, passionerad och engagerad person så kan detta vara nästa utmaning för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med rekrytering tidigare och är van vid att arbeta med samtliga delar av rekryteringsprocessen. Trivs du med att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar? Har du arbetat med testning och uppskattar ett proaktivt arbete? Då kan detta vara helt rätt för dig!

Du erbjuds:
Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; 
Albin.caspersen@jurek.se.

Om företaget:
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid




Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du rekryterare och redo för nya utmaningar?