Jurek Bemanning

Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher?

Arbetsbeskrivning
Som researcher i vårt Talent Management team arbetar du med att hitta kandidater inom ekonomi och juridik genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting. I tätt samarbete med rekryteringskonsulter är du ansvarig för alla delar av searchprocessen i specifika rekryteringar. Det innebär att kartlägga olika branscher och företag för att hitta potentiella kandidater, producera listor med potentiella kandidater, aktivt kontakta och telefonintervjua kandidater för att kvalitetssäkra kompetens och boka in för djupintervjuer hos rekryteringskonsult.

Ditt arbete består i att attrahera och "fånga upp" rätt kandidater och därför krävs det hög professionalism, att snabbt kunna sätta sig in i olika tjänster/branscher och att genom ett effektivt och strukturerat arbetssätt kontakta potentiella kandidater. Du är med redan från start ute på kravprofiler hos kund och bygger långsiktiga relationer med både kunder samt kandidater.

Härutöver kommer du ha ett övergripande ansvar för att i samråd med leveransteamet se till att det finns ett aktuellt flöde av potentiella kandidater som kan matchas med våra kunders behov.


Vem är du?

Vi söker dig som antingen arbetar i rekryteringsbranschen eller liknande idag. Du har antingen en akademisk utbildning inom Ekonomi/Juridik/ Beteendevetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då du arbetar mycket med telefonen som verktyg är det viktigt att du orädd när det kommer till att "lyfta lur". Du har en god förmåga att arbeta strukturerat i olika system samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med research i någon form.

För att lyckas i rollen som researcher ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service med hög kvalitet. Du har hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har hög personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, kreativ, snabbtänkt och har hög energi samt förmågan att arbeta i en föränderlig miljö.


Du erbjuds

Som researcher blir du del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator hos Jurek, Niklas Westberg, niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en researcher till vårt Stockholmskontor.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill Du bli en del av vårt fantastiska Talent Management Team och vara med på vår framgångsrika resa?

 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
0707-80 43 79
niklas.westberg@jurek.se


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 april

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher?