Jurek

Är du inköpare och redo för något nytt?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu inköpare som är tillgängliga för kommande uppdrag ute hos våra kunder. Har du arbetat som inköpare tidigare och trivs i en sådan roll? Är du van vid breda kontaktytor, både internt och externt? Vi är regelbundet i behov av inköpare till uppdrag ute hos våra kunder i varierade branscher och med varierande uppdragslängd. Oavsett hur lång tidigare erfarenhet du har som inköpare och inom vilken bransch du tidigare varit verksam är du varmt välkommen med din ansökan! 


Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med inköp tidigare och som är van vid att arbeta med breda kontaktytor, både internt och externt. Vi tror att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen samt att du är van vid att hantera både operativa och strategiska inköpsfrågor. Vi tror att du har god systemvana, bl.a. av Office-paketet med fokus på Excel. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi, eller annat relevant område. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom inköp. Detta är en utmärkt chans att få lära nytt och utvecklas på nya, roliga arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin, elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du inköpare och redo för något nytt?