Jurek Bemanning

Är du ekonomistudent och vill lära dig mer om rekrytering

Vill du ha ett utvecklande extraarbete under studietiden och samtidigt lära dig om rekrytering? Här finns en möjlighet för dig. Vi söker en Rekryteringsassistent/Search Assistant som kan ekonomi.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Search Assistent kommer du att bistå våra erfarna rekryterare och konsultchefer inom olika affärsområden med search av kandidater, publicering av annonser samt selektering av inkommande ansökningar. Som Search Assistent genomför man också telefonintervjuer och bokar in kandidater för möten hos oss. Du blir delaktig i en organisation som genomgår en expansiv resa och du får en roll som ger goda utvecklingsmöjligheter och en stor inblick i hur rekryteringsbranschen fungerar.

Vem är du?
Vi söker dig som idag läser ekonomi på universitetsnivå och som vill få ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Du ska kunna arbeta två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Har du arbetat med försäljning eller service tidigare ser vi det som meriterande.

Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du är lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid då arbetstiderna kommer variera.
• Är bekväm med att använda telefonen och kontakta personer du inte känner.
• Kan arbeta i Office-paketet och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds:
Detta är en deltidstjänst på cirka två dagar per vecka samt heltid under sommaren. Vi erbjuder möjligheten att få en bred erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, engagemang och vi har roligt tillsammans. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor i ett team med 16 kollegor och du rapporterar till Head of Talent Management. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal recruiter & HR Coordinator hos Jurek, Niklas Westberg, niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag mer än 100 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du ekonomistudent och vill lära dig mer om rekrytering