Jurek

Är du ekonomiassistent och intresserad av nya utmaningar?

Har du arbetat i en roll som ekonomiassistent tidigare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Då är vi på Jurek gärna en del av den resan. Vi samarbetar med flertalet härliga kunder inom varierande branscher och får ständigt in nya spännande uppdrag

Vi söker nu ekonomiassistenter som är redo för nya spännande utmaningar. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån kund- och leverantörsreskontra, attestering av fakturor, kontering, löpande bokföring, scanning av fakturor och mycket mer!

Oavsett hur länge du varit i branschen så är du varmt välkommen med din ansökan!


Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar att arbeta med siffror.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom ekonomi. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du ekonomiassistent och intresserad av nya utmaningar?