Jurek

Är du administratör och redo för nya utmaningar?

Nu söker vi en strukturerad och driven administratör för ett kommande konsultuppdrag inom den offentliga sektorn i Göteborg. Har du minst tre års erfarenhet av arbete som administratör och är intresserad av att arbeta i en offentlig verksamhet? Då kan det här vara nästa spännande utmaning för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör hos vår kund kommer du att arbeta med ärenden som behöver sorteras, värderas, diarieföras och besvaras på ett rättssäkert sätt. Vidare hanteras flertalet samråd och kommunikation med externa aktörer där administrativt stöd behövs i form av administration av kallelser, utskick, nyhetsbrev och lokalbokningar etc. Arbetsrollen innebär även att i möjligaste mån stötta andra enheter på avdelningen med liknande arbetsuppgifter. Uppdraget avser en heltidstjänst på cirka tolv månader, med chans till förlängning. 

 

 

Vem söker vi?

Till det här spännande och långsiktiga konsultuppdraget som administratör söker vi dig som:

• Har arbetat minst tre år som administratör.

• Har minst en treårig gymnasial utbildning eller likvärdigt inom t.ex. samhällsvetenskap, ekonomi, teknik eller naturvetenskap.

• Har dokumenterad erfarenhet av dokumentation och registrering från offentlig verksamhet av liknande uppdrag.

• Har erfarenhet av diarieföring i elektroniskt diarium.

• Har förmåga att arbeta självständigt.

• Tala och skriva svenska flytande.

 

 

Om verksamheten

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Är du administratör och redo för nya utmaningar?