Jurek Bemanning

Applikationsledare till Coop

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. För mer information, se www.coop.se

Applikationsledare till Coop
Coop Supply Chain & Logistic IT (SC&L) är ett eget bolag inom Coop Sverige och ansvarar för lagerhållning och varutransport till samtliga av Sveriges 660 butiker. IT-avdelningen inom SC&L ansvarar för ett stort antal applikationer och IT-landskapet bygger på moderna lösningar inom SAP samt en arkitektur och flora av äldre applikationer och masterdata. Processflödena för SC&L är starkt beroende av affärsområdet Inköp och Kategori då de styr vilka kategorier och varor som skall köpas in och tillhandahållas i butiken. Coops IT-strategi bygger på en outsourcad Service Desk, Applikationsutveckling- och drift, samt infrastruktur till några få globala huvudleverantörer.

Arbetsuppgifter

I rollen som Applikationsledare inom Coop ansvarar du för en applikationsportfölj, dess förvaltnings- och utvecklingsplan. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för tjänsteleverans, kund- och leverantörsrelationer. Du kommer att arbeta proaktivt för att säkerställa operationell stabilitet inom din portfölj, samt driva och utveckla applikationsportföljen i samarbete med verksamheten och våra leverantörer. Du rapporterar direkt till Business CIO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att driva och utveckla applikationsportföljen utifrån Coops affärsplan, verksamhetens behov och koncernens IT-strategier och processer samt att vara gränssnittet mellan verksamheten och våra interna och externa IT-leverantörer för frågor gällande applikationsportföljen. Du kommer att medverka och supportera i projekt/utredningar där en eller flera applikationer inom din applikationsportfölj ingår och ansvara för avtalsuppföljning samt säkerställa underlag för avtalsförändringar. Budgetansvar för applikationsportföljens budget med uppföljning av omkostnader ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer
Om du idag arbetar som förvaltningsledare, system manager, systemområdesansvarig, projektledare eller med applikationsledning på en IT-avdelning kan det här vara en roll för dig. Du är certifierad i ITIL foundation då vi tillämpar ITIL processer i vårt arbete och du har god erfarenhet av:
• arbete med dokumenterad kravfångst vid utvecklingsuppdrag
• outsourcad leverantörsstyrning & uppföljning
• olika utvecklingsmetoder (V-modell, Agile, Lean, etc.)
• SAP-kunskap


Vi ser att du har en högskoleutbildning (Systemvetare, Civilingenjör), eller annan IT bildning, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Du har goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Vem är du?
Som person är du driven, resultatorienterad och har ett stort engagemang. Vi söker dig som motiveras av stort ansvar och frihet samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga och trivs med breda kontaktytor. Du är strukturerad och har en förmåga att se helheten och bedöma konsekvenser av olika tillvägagångssätt samtidigt som du är flexibel och har förmåga att anpassa dina prioriteringar och finna nya lösningar. För dig är det en självklarhet att hugga i där det behövs.

Vi erbjuder
Coop Logistik befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du får möjlighet att vara med och påverka framtiden i en organisation som är nytänkande och framåtsträvande. Coop värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


I den här rekryteringen samarbetar Coop med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor kontakta Pernilla Svensson eller Charlotte Brasch.
Skicka in din ansökan via länken snarast möjligt dock senast den 27 maj, vi intervjuar löpande!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64


Pernilla Svensson
0706-80 80 01
pernilla.svensson@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 17 augusti . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Applikationsledare till Coop