Jurek

Ansvarig för sociala medier till Täby kommun

Täby kommun erbjuder dig en spännande, ansvarsfylld och omväxlande tjänst, där du får vara med och påverka, utveckla och bidra tillsammans med en motiverad, engagerad och lösningsfokuserad grupp på tio personer.

 

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du ansvara för och arbeta med att marknadsföra och sprida information om Täby kommun i sociala kanaler. Du kommer att arbeta mot kommunens invånare med aktivering och genomförande av digitala kampanjer.

 

I tjänsten ingår att:

• Hantera inlägg och kommunikation i våra sociala kanaler

• Driva, utveckla och optimera Täby kommuns sociala kanaler

• Vara första kontakt för frågor gällande digital content och support

• Analysera trafik och besökare

• Sätta strategier för sociala medier och coacha kollegor med best practice

• Agera bollplank för organisationen för att driva det digitala arbetet framåt

 

Ditt arbete kommer att bidra till goda förutsättningar att uppnå kommunens uppsatta mål för kommunikation. Rollen rapporterar till kommunikationschefen.

 

Vem är du?

• Du har en relevant utbildning för tjänsten och eller har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll, samt hög kompetens och uppdaterad kunskap inom sociala medier

• Du har erfarenhet av att arbeta med annonsering i sociala medier samt analysverktyg

• Du har kunskap och erfarenhet av att hantera film, rörlig bild och foto för sociala medier

• Du talar och skriver obehindrat på svenska, då detta kommer att användas i det dagliga arbetet

 

Som person är du en kreativ "doer" som är snabbtänkt och har förmågan att få saker att hända. Du är pedagogisk, vilket innebär att du kan återkoppla och förklara dina resultat och dina idéer för verksamheten. Du både trivs med och är van vid att hantera snabba vändningar och ändrade förutsättningar.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid din motivation för tjänsten och din personliga lämplighet. Därför ser vi att dessa egenskaper är nödvändiga för att lyckas i rollen.

 

• Strukturerad

• Serviceinriktad

• Kan prioritera.

Självklart har du också en positiv attityd, vågar ta initiativ och har lätt för att samarbeta med andra.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

 

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

 

Kommunikationsenheten är en del av kommunledningskontoret och ansvarar för kommunens strategiska kommunikationsarbete. Enheten samordnar och driver övergripande utveckling inom kommunikationsområdet och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Enheten ansvarar för kommunens olika gemensamma kanaler. Kommunikationsarbetet ska bidra till att stärka förtroendet för Täby kommun genom en sammanhållen, tydlig och tillgänglig kommunikation. Kommunikationen ska bidra till att det ska vara enkelt att bo och jobba i Täby kommun.

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Täby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2022-08-22. Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

 

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

Fackliga representanter

Helen Klockare (Saco), 0766 43 95 12

Linda-Marie Palm (Vision), 0766 43 98 74

På taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

 

Område

Täby

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Täby . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ansvarig för sociala medier till Täby kommun