Jurek Bemanning

Analytisk Redovisningsspecialist till BMW

Vi söker nu en Redovisningsspecialist till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

 

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för redovisning.

 

Som Redovisningsspecialist tillhör du ett team om sex personer och ansvarar för redovisningen för en av de nordiska marknaderna Sverige, Norge eller Danmark. Du sköter rapporteringen till Tyskland, följer upp och analyserar resultatet och tar dig an övriga komplexa redovisningsfrågor. Rollen rapporterar till Accounting Manager och är placerad på kontoret i Sollentuna.

 


Arbetsuppgifter:

  • Månatlig rapportering till Tyskland
  • Årsbokslut
  • Uppföljning och analys av balans- och resultaträkning
  • Utredning av komplexa redovisningsfrågor
  • Avstämningar
  • Myndighetsrapportering
  • Upprättande av moms- och inkomstdeklarationer

 

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Ekonomi och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har erfarenhet ifrån revisions- eller redovisningsbyrå. Du har mycket goda kunskaper i engelska, behärskar Excel väl och har erfarenhet av att jobba i olika affärssystem.

 

Rollen innebär mycket analys, varför vi ser att du är analytiskt lagd och har en god förståelse för redovisning. Vidare tror vi att du är den som först upptäcker flaskhalsar i processer och drivs av proaktivitet och förbättringsarbete. Som person är du driven, flexibel och trivs med att jobba i grupp såväl som självständigt.

 


Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 


Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.

 


Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

 

Sökord: Redovisningsspecialist, Senior Redovisningsekonom, Controlling, Accounting Specialist, Senior Accountant, IFRS

 

Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Analytisk Redovisningsspecialist till BMW