Jurek Bemanning

Analytisk redovisningsekonom till Hitta.se

Om verksamheten

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken iYouGovs BrandIndex

Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige. Sedan juli 2017 ägs bolaget till största del av Londonbaserade investmentbolaget Sprints Capital Management. Sprints Capital Management är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag. Personerna bakom Sprints har investerat i ett flertal framgångsrika internetbolag som Avito och Zalando.

Hitta.se är i startgropen på en spännande tillväxtresa med utveckling av verksamhetsområden och produkter, både organiskt och via förvärv.

Arbetsbeskrivning

Hitta har för närvarande den löpande redovisningen outsourcad och du kommer att bli en viktig del i att tillsammans med redovisningschef och CFO bygga upp ekonomifunktionen inhouse. Ett unikt tillfälle att skapa rutiner och processer från grunden med målet att skapa en finansfunktion i framkant.

Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling och förbättring där du tillsammans med redovisningschefen har helhetsansvaret för bolagets redovisning.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:

  • Löpande redovisning
  • Hantering moms- och skattedeklaration
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisning
  • Ad hoc uppgifter och processimplementering
  • Rapportering och analys

Rätt person har möjlighet att skapa sin egna roll i teamet och utvecklingsmöjligheterna är stora.

Vem är du?

Du är en social och glad person med driv och energi som är van att arbeta självständigt och samtidigt triggad av ett nära team-samarbete. Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur och har lätt för att samarbeta och skapa relationer ute i organisationen som består av allt från Sälj till IT.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och 2-4 års arbetslivserfarenhet. Du bör ha en tidigare erfarenhet som redovisningsekonom, gärna som redovisningskonsult eller bolagsekonom, och vara trygg i dina kunskaper då vi tror att du genom det kan bidra med ett analytiskt och kritiskt tänkande som kommer att hjälpa oss att utvecklas. Har du tidigare erfarenhet från Visma är det meriterande.

Det viktigaste är egentligen att du är peppad på att ta dig an de utmaningar som en nystartad ekonomifunktion står för samt att du vill bygga vidare verksamheten tillsammans med oss, ditt nya team.

Du erbjuds

Du kommer vara placerad på huvudkontoret på Drottninggatan i centrala i Stockholm. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag.

I den här rekryteringen samarbetar Hitta.se med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Marie Källström

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Analytisk redovisningsekonom till Hitta.se