Jurek Bemanning

Ambitiös juriststudent till Midroc

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en juriststudent som vill arbeta extra vid sidan om sina studier. Du kommer att stötta juridikavdelningen, som idag består av tre medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men vara av administrativ karaktär, där du initialt kommer att stötta bolaget med bolagsstämmor. Midroc erbjuder ett flexibelt extraarbete vid sidan om dina studier, där omfattningen kommer att hanteras flexibelt i samråd med chefs- och bolagsjurist.

Vem är du?
Är du student och studerar på juristprogrammet? Då är det dig vi söker! Vi tror att du har kommit en bit in på din utbildning och att du studerar minst tredje eller fjärde terminen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du driven och engagerad. Du är noggrann med ett öga för detaljer. Vidare är du nyfiken och vill lära dig. Vi tror att du är prestigelös och vågar fråga när det behövs. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Det engelska språket behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds det perfekta extrajobbet vid sidan av dina juriststudier där du kommer att arbeta i en internationell miljö. Tjänsten är placerad i vackra lokaler i Solna. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa framåt. Du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om verksamheten
Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är indelad i två områden; Investments och Services. Det gemensamma målet är att stärka kundens konkurrenskraft och genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är ca 3 300 medarbetare och under 2015 omsatte vi 5,8 miljarder kronor. Besök gärna hemsidan för mer information om Midroc, www.midroc.se.

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ambitiös juriststudent till Midroc