Jurek Bemanning

Ambitiös juriststudent till extra/sommarjobb

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en juriststudent som vill arbeta extra (50 %) vid sidan om sina studier under vårterminen samt heltid under sommaren 2019. Du kommer att arbeta inom Compliance och Legal-området och få en stor insyn i det praktiska arbetet på ett bolag.


Vem är du?

Är du student och studerar på juristprogrammet? Då är det dig vi söker! Vi tror att du har kommit en bit in på din utbildning och att du studerar minst sjätte terminen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du driven och engagerad. Du är noggrann med ett öga för detaljer. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.


Du erbjuds

Du erbjuds det perfekta extrajobbet vid sidan av dina juriststudier samt ett sommarjobb på ett väletablerat bolag. Du kommer att vara placerad på kundens kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa till slutet av sommaren 2019. Du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ambitiös juriststudent till extra/sommarjobb