Jurek Bemanning

Ambitiös juriststudent med intresse för Compliance

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en juriststudent som vill arbeta extra vid sidan om sina studier! Du kommer att assistera Compliance-avdelningen, som idag består av två medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men vara av administrativ karaktär.

Vår kund erbjuder ett flexibelt extraarbete vid sidan om dina studier på cirka 10 timmar/vecka, där du tillsammans med din närmaste chef kommer överens om dagar och tider.


Din profil

Vi tror att du har kommit en bit in på din utbildning och studerar minst femte terminen på juristprogrammet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men tror att du har en del arbetslivserfarenhet sedan tidigare, med fördel från juridiken.

Som person är du driven, engagerad och har ett öga för detaljer. Du är nyfiken och vill gärna lära dig mer om juridiken i praktiken. Vidare tror vi att du är självgående, prestigelös och vågar fråga och ta för dig när det behövs. Det engelska språket behärskar du mycket väl i både tal och skrift.


Vi erbjuder dig
 det perfekta extrajobbet vid sidan av dina juriststudier där du kommer att få arbeta tillsammans med erfarna jurister inom Compliance. Du kommer att vara placerad i fina lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som förväntas fortlöpa framåt. Du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Juriststudent, Juridik, Student, Extraarbete, Extrajobb, Juridiska arbetsuppgifter, Studentjobb, Administration, Compliance.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ambitiös juriststudent med intresse för Compliance