Jurek

Alingsåshem söker en ekonomiassistent

Är du intresserad av ett utvecklande arbete i en öppen och kompetent organisation. Ett jobb där du får möjlighet att utveckla och utvecklas? Då vår ekonomiassistent går vidare till nya utmaningar i bolaget söker vi nu hennes efterträdare.

 

 

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du med löpande bokföring, ekonomisk redovisning och kontoavstämningar. Du deltar i bokslut, debiterar hyror och bidrar till att kontrollera och säkerställa att redovisningen är korrekt.

 

Ditt arbete ska ge det stöd och den service som bolagen i koncernen behöver. Du tar initiativ till utveckling av ansvarsområden och arbetsuppgifter inom redovisnings-området och ser dig som ett självklart stöd till övriga funktioner i bolaget inom administrativa och redovisningsrelaterade frågor.

 

Andra förekommande arbetsuppgifter är:

• Delaktighet vid upprättande av ekonomiska rapporter och rapporter över bolagets redovisning.

• Delaktighet i redovisning och bokslut.

• Hålla internutbildningar för kollegor inom kontering och fakturasystem.

• Hantering av reskontror och arbetsuppgifter som är kopplade till det.

• Upprättande av administrativa och ekonomiska utredningar.

 

Du ingår i ekonomiavdelningen där du tillsammans med dina nio kollegor inom ekonomi, it och upphandling arbetar för att uppnå avdelningens mål i nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven, noggrann och ordningsam samt har god förståelse för ekonomi och hur processerna hänger ihop. Du har har eftergymnasial utbildning inom redovisning alternativt gymnasieutbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsguppgifter. Det är meriterande om du har arbetat med ekonomifrågor inom fastighetsbranschen.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då rollen innebär mycket kontakt med Alingsås kommun, kunder och kollegor behöver du ha god kommunikativ förmåga och tala och skriva svenska obehindrat för att lyckas i ditt arbete. Som person tycker du om att skapa långsiktiga relationer, du är ödmjuk och prestigelös samtidigt som du har integritet. Arbetet kan tidvis vara intensivt vilket kräver att du har förmåga att jobba självständigt och fatta egna beslut.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. Arbetstid dagtid, måndag-fredag med flextid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

Alingsåshem erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en samhällsviktig verksamhet. Du erbjuds goda arbetsvillkor och möjlighet till ständigt lärande i en omväxlande miljö. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och gott resultat. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, träning på arbetstid och möjlighet till distansarbete. Du kommer att arbeta med trevliga kollegor med stor kunskap och engagemang.

 

 

Om oss/Alingsåshem

Inom Alingsåshem är vi cirka 70 medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar ca 230 000 kvm förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler och kulturella byggnader, samt ca 3 400 bostäder. Vi tror på att vara mycket mer än ett fastighetsbolag. Vi vill vara bolaget som erbjuder attraktiva, hållbara livsmiljöer där bostaden eller lokalen är en av alla viktiga delar.

 

Alingsåshem är Alingsås kommuns fastighetskoncern som äger, förvaltar och hyr ut bostäder och lokaler. Koncernen består av moderbolaget Fastighetskoncernen Alingsås Rådhus AB samt två dotterbolag: bostadsbolaget AB Alingsåshem samt fastighetsbolaget Fabs AB. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i dotterbolagen. Koncernen, som styrs med ägardirektiv från kommunen, verkar under samlingsnamnet Alingsåshem.

 

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på Julia.jarvholm@jurek.se, 031-7128350. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 8 maj.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Alingsås

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Alingsås . Publicerat : 25 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Alingsåshem söker en ekonomiassistent