Jurek Bemanning

Akademiska Hus söker projektledare

Akademiska Hus bygger och förvaltar huvudsakligen forsknings - och utbildningslokaler, men även studentbostäder för att stärka hela Campus. För att kunna leda utvecklingen och även i fortsättningen erbjuda en hög leveransnivå till våra kunder behöver vi bli fler projektledare i Linköping och Örebro. Vi erbjuder dig en möjlighet att i nära kontakt med universiteten arbeta med spännande projekt, ofta med avancerade krav på teknik och prestanda. Du tillhör vårt team i Projektenheten där du arbetar tillsammans med campus - och affärsutveckling, förvaltning, tekniskt projektstöd och inköp samt våra kunders projektorganisationer.

Vi söker erfarna projektledare som kan driva ny- och ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar självständigt med utgångspunkt i Akademiska Hus krav och rutiner. Våra projektledare ansvarar för att säkerställa överenskommen funktion och kvalitet i projekt samt driva en kostnadseffektiv och konkurrenskraftig byggprocess. Du arbetar från förstudie/ programskede till överlämnade och ansvarar för alla delar i processen (projektering, kalkyler, upphandling, entreprenader och myndighetskontakter m.m.), med stöd av expertis inom bolaget.

Möjlig placering är i Örebro eller Linköping. Tjänsten innebär resor beroende på inkommande projekt, då tjänsten är fördelad mellan de två orterna. Inledningsvis blir troligtvis tyngdpunkten i Örebro.

Vi ser goda möjligheter att tillsammans med våra kunder utveckla campus med nya innovativa lösningar och därför söker vi en projektledare som är intresserad av nya innovativa tekniska lösningar i projekten. Ta gärna en titt på filmen, så förstår du kanske vad vi menar!

https://www.youtube.com/watch?v=el_9MeklZkM

Din erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektledning och byggprojekt samt en relevant utbildning för tjänsten. Det kan till exempel vara som civilingenjör, högskoleingenjör alternativt gymnasieingenjör eller motsvarande utbildning inom bygg eller installationsområdet.

Vi tror att du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt har en god förhandlingsvana. För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Din goda ledarskapsförmåga är viktig för att skapa delaktighet och ge rätt förutsättningar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att skapa och vårda relationer och har förmågan att föra en affärsmässig dialog. Du är kreativ och prestigelös i ditt sätt att vara och är också självgående i din roll som projektledare. Du värdesätter ett gott samarbete och verkar aktivt för att uppnå detta genom att vara kommunikativ och lyhörd mot andra.

Vårt erbjudande

På Akademiska Hus ges du möjlighet till en anställning i ett av Sveriges största fastighetsbolag. På Akademiska Hus arbetar vi långsiktigt med kund, digitalisering och hållbarhet i fokus. Vi utvecklar ständigt vårt ledarskap för att på bästa sätt ta tillvara varje medarbetares unika kompetens och bidrag till vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Vårt ansvar som arbetsgivare är att ge dig rätt förutsättningar att lyckas! Vi ger utmaningar och förtroende och har välmående, motiverade och engagerade medarbetare som vill, kan och får skapa störst värde för våra kunder. På så sätt når vi våra mål och bidrar till att göra Sverige klokare.

För Akademiska Hus är det strategiskt viktigt att ligga i framkant och driva byggbranschen. Vi är därför aktiva i branschforum och arbetar kontinuerligt med innovations- och utvecklingsprojekt i samverkan med forskare, expertis och näringsliv.

Inom Projektenheten finns en plan för kompetensutveckling som inkluderar exempelvis ledarskapsutbildning, mentorprogram och seminarier. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med internt erfarenhetsutbyte.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 01-01-2019. Akademiska Hus samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som gör löpande urval under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på telefon: 0737-077170 alternativt via mail: maria.vonsterneck@jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Akademiska Hus

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 83 miljarder och en omsättning på 6 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se 

Område:
Örebro
Örebro län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 6 december

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Akademiska Hus söker projektledare