Jurek

Akademikliniken söker en affärsinriktad Business Controller

Akademikliniken är Nordens ledande privata klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med verksamhet i både Sverige, Norge och Danmark.

Vi söker nu en Business Controller som med entusiasm och kompetens vill arbeta i en roll med möjlighet att påverka företagets framtid. Rollen innebär även att man har möjlighet att kliva in i en spännande period där utveckling och effektivisering står högt i fokus.


Arbetsuppgifter

I denna roll kommer din övergripande uppgift vara att bidra till långsiktig lönsamhet genom att synliggöra ekonomiska samband och driva effektivitet och lönsamhet inom hela koncernen. Du kommer även att på ett ansvarsfullt och engagerat sätt ansvara för att upprätta och hålla ihop arbetet med rapportering, budget och forecast.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
• Månadsrapportering och analys till affärspartner
• Bygga upp och utveckla KPI -rapportering
• Driva förbättringsarbeten och effektivisera rapportering
• Ansvara för budget och prognosprocesser
• Stötta koncernen i prissättningsprocesser, analys och uppföljning
• Vara en aktiv part i koncernens inköpsprocesser, analyser och uppföljningar
• Stötta affärspartners i FTE-rapportering, analys och produktivitetsförbättringar
• Ta ett aktivt ansvar att tillföra datadriven och faktabaserad analys genom hela bolaget

Rollen innebär även att man är del i att utveckla system där du bl.a. kommer ansvara för fortsatt utveckling av QlikSense. Du kommer även tillsammans med koncernredovisningschefen vara delaktig i att utveckla Business Central och tillsammans med IT se över och förbättra datakvalitén i koncernens verksamhetssystem.


Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst 3 - 5 års erfarenhet från en liknande businesscontroller roll och med en akademisk examen. Du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av affärsmannaskapet och av att hantera stora datamängder och komplexa frågor där du tillsammans med affärspartners kan utveckla organisationen och förbättra resultat. Du uppskattar att skapa relationer och samarbeta över gränserna och du har även en naturlig fallenhet för att se helheten med en öppenhet för förändringar.

Det är av stor vikt att du är både proaktiv och strukturerad och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du har mycket goda Excelkunskaper och har du även erfarenhet från QlikSense och Business Central/Navision är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har du erfarenhet även från övriga nordiska språk är det meriterande.


Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll i ett etablerat bolag i förändring. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i centrala Stockholm. I denna rekrytering samarbetar Akademikliniken med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om verksamheten

Akademikliniken är Nordens ledande företag inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Våra plastikkirurger, hudläkare, certifierade sjuksköterskor, auktoriserade hudterapeuter och tandläkare utför över 60 000 behandlingar varje år.

Genom lång erfarenhet och hög kompetens erbjuder Akademikliniken plastikkirurgi och hudvård i världsklass. Med hjälp av den senaste tekniken och de mest moderna metoderna ger vi ett inre välbefinnande till människor som månar om sitt yttre. Våra behandlingar utförs på egna kliniker runt om i Norden av legitimerad, auktoriserad och certifierad personal som leder utvecklingen framåt.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Akademikliniken söker en affärsinriktad Business Controller