Jurek

Affärsmässig Business Controller till Hemnet

Hemnet är en av Sveriges största sajter, med 3,1 miljoner unika besökare varje vecka. Som Business Controller kliver man in i en spännande period med hög grad av produktutveckling och tillväxt. Hemnet är ett kunskapsbaserat företag där våra medarbetares egenskaper och kvalitéer har stor betydelse för denna utveckling.


Arbetsuppgifter 

I denna roll kommer din övergripande uppgift vara att bidra till långsiktig lönsam tillväxt, genom fokus på att synliggöra ekonomiska samband och driva effektivitet och lönsamhet inom Hemnet-koncernen. Du kommer även att ansvara för att upprätta och hålla ihop arbetet med rapportering, budget och forecast till Hemnets ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
• Driva effektiviserings- och lönsamhetsprojekt
• Ansvara för analys och uppföljning
• Månadsrapportering till styrelse och ledning
• Budget och prognosarbete
• Utveckling av rapportering och KPI:er
• Utveckla verktyg och rapportering för att öka förståelsen för intäkter, volym och lönsamhet på kundnivå
• Stötta organisationen med ekonomirelaterade frågor


Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en flexibel och initiativrik person med ett eget driv. Du har en akademisk examen med många års arbetslivserfarenhet med bakgrund från controlling och med goda redovisningskunskaper. Du har en bra förmåga att kommunicera och skapa relationer inom organisationen samtidigt som du har en vilja att förstå, påverka och utveckla. Vi ser även att du kan bidra med utveckling av ekonomistyrningen, avseende processer och rapportering och ser gärna att du gillar att driva förbättringsprojekt.

Vidare värdesätter vi att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett gott företagsklimat. Du är en van användare av Excel och gärna också verktyg för presentation av data som Tableau. Det är meriterande om du även har erfarenhet av IFRS. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapportera till CFO. Du välkomnas till en inkluderande och omtänksam företagskultur där det är lätt att trivas.

I den här rekryteringen samarbetar Hemnet med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Hemnet är Sveriges största bostadsportal. Sedan starten 1998 har vi varit en självklar mötesplats för mäklare liksom för säljare och köpare av bostäder och fastigheter. Vår vision är att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär. Därför erbjuder Hemnet marknadens största utbud av bostäder; flest antal potentiella köpare; produkter som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär, och tjänster som ger mäklare och bostadsutvecklare möjlighet att stärka sitt varumärke. Med 3,1 miljoner besökare i veckan är Hemnet en av Sveriges största sajter och appar - och sett till befolkning är vi den mest populära bostadsportalen i världen.
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsmässig Business Controller till Hemnet