Jurek Bemanning

Affärsinriktad upphandlare AB Transitio

Som upphandlare hos Transitio, får du möjlighet att arbeta med stora och komplexa upphandlingar i en spännande och teknikintensiv bransch. Du får också möjlighet att vara med och driva arbetet med att utveckla bolagets inköpsprocess.


Vi söker nu en erfaren upphandlare som behärskar gällande regelverk, har vana av att självständigt leda och driva upphandlingar samt kan bidra till att skapa lämpliga affärsupplägg i samband med upphandlingar.


Som Transitios upphandlare kommer du vara den som i huvudsak utvecklar och driver bolagets upphandlingsverksamhet framåt samt vara den naturliga kontakten för upphandlingsfrågor såväl internt i bolaget som gentemot andra intressenter.


Låter det intressant?  Mer information om företaget finns att läsa på www.transitio.seÖvergripande beskrivning av arbetsuppgifter

  • Du driver och genomför självständigt upphandlingar enligt LUF samt medverkar i förhandlingar.
  • Du tar fram upphandlingsstrategier och är drivande i bolagets arbete med framtagande och utvecklingen av riktlinjer, rutiner och mallar för upphandling och inköp.
  • Du stöttar bolaget i upphandlings- och avtalsfrågor samt fungerar som resurs och bollplank till bolaget gällande strategiska upphandlingsfrågor.
  • Du ansvarar för bolagets upphandlingsplan.


Som upphandlare hos Transitio kommer du att ha många kontaktytor, exempelvis med leverantörer, myndigheter, externa konsulter och självklart alla medarbetare i bolaget. Du rapporterar till Transitios bolagsjurist.Vi söker dig

som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från upphandlingsverksamhet, och har även god förhandlingsvana. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska, övriga språkkunskaper ser vi som meriterande. Du har också goda kunskaper om LUF/LOU.


Vi ser det som meriterande om du har en upphandlingsjuridisk utbildning, och om du har erfarenhet från offentlig verksamhet.


Som person är du självgående, initiativtagande samt driven av att bidra med förbättringar. Du har hög social kompetens och är förtroendeskapande samt duktig på att hantera många olika kontakter. För att lyckas i rollen krävs det att du har en god analytisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Självklart trivs du med att samarbeta med andra och är lyhörd för andras perspektiv.Om AB Transitio

Transitio är ett landstingsägt bolag som lyder under LUF. Bolagets huvudsakliga verksamhet är att anskaffa och förvalta spårfordon åt sina ägare samt vara sakkunniga rådgivare till ägarna inom bolagets verksamhetsområden. Transitio ägs av 20 landsting och regioner i Sverige. Bolaget har för närvarande 145 spårfordon i sin fordonsflotta, som hyrs ut till bolagets ägare för användning i den regionala tågtrafiken. Bolagets omsättning är ca: 500 MSEK/år. Transitio har i dagsläget 18 anställda som sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.


Varmt välkommen med din ansökan!Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Maria von Sterneck via e-mail maria.vonsterneck@jurek.se eller telefon 0737-07 71 70.


Välkommen med din ansökan senast 2019-04-17
, eller så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Inköp Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsinriktad upphandlare AB Transitio