Jurek

Affärsdriven och teknikintresserad medarbetare till kundsupport

Är du en service-minded och tekniskt lagd person med några års erfarenhet inom support och/eller försäljning? Då kan vi erbjuda dig ett spännande vikariat inom support för högkvalitativa produkter under ett globalt varumärke. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

 

Om verksamheten

Andreas STIHL AG utvecklade den första kedjesågen 1926. Sedan dess har det tillkommit många produkter för både skog och trädgård. Nu omfattar STIHL-gruppen dotterbolag i ca. 140 länder och har tillverkning i bl.a. Tyskland, Österrike, Schweiz, Brasilien och USA.

 

Hos oss står kvalitét och långsiktighet i fokus.

 

Andreas STIHL har sedan 1987 ett eget dotterbolag i Sverige. Dotterbolaget med huvudkontor och centrallager för Sverige, Norge och Danmark ligger i Stenkullen utanför Lerum, Finland har ett externlager i Vaanta.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi genomgår ett utvecklingsarbete och påbörjar till våren ett byte av affärssystem. Vi behöver därför tillfälligt stärka upp vårt team inom kundsupport. Rollen som supportmedarbetare innefattar orderläggning och hantering av kundärenden över telefon, mail och chat. Det är ett självständigt arbete med många kontaktytor, både externt och internt. Du ingår i ett team på 6 andra personer där ni är uppdelade på olika fokusområden.

 

 

Vem är du?

Du är en positiv lagspelare och en analytisk problemlösare som alltid har kunden i fokus. Service kommer naturligt för dig.

 

Majoriteten av supportärendena kommer från kunder inom B2B och ställer höga krav på en god kännedom av våra produkter. Därför är det viktigt att du har ett stort intresse och fallenhet för teknik, så att du snabbt kan sätta dig in i vår omfattande produktkatalog. Om du tidigare arbetat med support och/eller försäljning av tekniska produkter gentemot detaljhandel så är det mycket meriterande. Kanske har du även en gymnasial utbildning inom el/teknik.

 

Du är allmänt systemvan och har goda kunskaper i Excel. Har du tidigare arbetat i Navision så är det mycket meriterande.

 

 

Vad erbjuder vi?

Ett företag är mer än summan av sina anställda, byggnader, maskiner och processer. Det är också mer än bara ren produktion av produkter eller tjänster. Ett företag utgör framför allt en stark och pålitlig gemenskap av personer som arbetar tillsammans för att uppnå mål. Dessa personer måste hålla ihop och identifiera sig med företaget. Vi är mycket stolta över vårt varumärke och den gemenskap vi lyckats bygga upp under åren. Vi tror och hoppas att du kommer känna av det.

 

I rollen som supportmedarbetare så spelar du en viktig roll som representant för våra produkter och vårt starka varumärke. För denna tjänst erbjuder vi ett vikariat på heltid under ca 1 år. Vi sitter i trevliga lokaler i Stenkullen med goda parkeringsmöjligheter. Du välkomnas till ett företag som präglas av god sammanhållning, ett öppet klimat och en ständig utveckling.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Andreas STIHL Norden AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640 för frågor.

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

 

Område: Lerum

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lerum . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration Kundservice Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsdriven och teknikintresserad medarbetare till kundsupport