Jurek Bemanning

Affärsdriven HR Manager till Deloitte

Deloittes HR-team består idag av 18 medarbetare, med en blandning av specialister och generalister. 


Om rollen

Som HR Manager stöttar du chefer och medarbetare gällande HR-relaterade ärenden inom ett eller flera affärsområden och rapporterar till Head of HR. Du arbetar självständigt och ingår i ledningsgrupper för de olika delar du stödjer. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm men resor förekommer till övriga orter där Deloitte är verksamt.

• Genom ett konsultativt och coachande förhållningssätt stötta chefer och medarbetare i ett affärsdrivet HR-arbete
• Ge arbetsrättsligt stöd
• Rekrytering av seniora medarbetare
• Funktionellt ansvar för något område inom HR
• Ansvara för och utveckla HR-projekt inom aktuellt affärsområde samt det funktionella område du ansvarar för
• Leda workshops och utbildningar gällande HR-relaterade områden
• Förbättra och förädla HR-processer


Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR samt ca 5 års erfarenhet som HR-generalist eller HR Business Partner. För att lyckas i rollen som HR Manager på Deloitte tror vi att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen eller har arbetat inom andra liknande organisationer i en affärsnära roll. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du är självgående, serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer och vinna förtroende. Du drivs av att hjälpa andra att lyckas och är van vid att arbeta i en affärsnära organisation.


Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en bred roll med möjlighet att ta ansvar för att påverka och förbättra vårt sätt att arbeta. Du blir en del av världens största nätverk inom professional services, som ligger i framkant vad gäller HR-processer.

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.


Söka tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med start i mars 2020. Du kommer att ha din arbetsplats på Deloittes huvudkontor i centrala Stockholm. Har du frågor kring rollen kontakta ylva.ottosson@jurek.se 0733914108. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!


What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
 
Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 december

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsdriven HR Manager till Deloitte