Jurek Bemanning

Advokatfirman Åberg & Co söker ytterligare biträdande jurister

Om verksamheten

Vi är en affärsjuridisk advokatfirma. Vår inriktning är miljö- och fastighetsrätt och vi biträder klienter i bl.a. tillståndsärenden och olika fastighetsrättsliga frågor. Vi arbetar även med hyres- och entreprenadjuridik och då företrädesvis på fastighetsägar- respektive beställarsidan. Vi representerar klienter i hela Sverige.

 

Vi består idag av nio jurister och söker nu ytterligare en biträdande jurist till vårt kontor i Stockholm.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist kommer du att ha goda möjligheter att arbeta med kvalificerad juridik liksom att kunna fördjupa dig inom våra specialområden, både genom självständigt arbete och i team. Våra klienter finns såväl i näringslivet som bland myndigheter och kommuner.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är målmedveten och högpresterande. Du ska vara konsultinriktad och noggrann och tillämpa en arbetsmetodik som garanterar hög kvalitet. Tidigare liknande arbetslivserfarenhet är meriterande men vi värdesätter främst de personliga kvaliteterna. Som jurist är du analytisk, metodisk och affärsorienterad. Du har en stark drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som person är du prestigelös, ambitiös och stresstålig. Då verksamheten är mycket serviceinriktad är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Som jurist hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och redan från start får du kontakt med våra klienter. Vårt kontor är beläget i ljusa lokaler vid Sergels Torg i Stockholm.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advokatfirman Åberg & Co med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. redan idag!

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Anousheh Abuhamzeh

0766-33 14 42

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Advokatfirman Åberg & Co söker ytterligare biträdande jurister