Jurek Bemanning

Administratör/Kundtjänst till bolag i Åkersberga

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en Administratör/Kundtjänstmedarbetare till ett kommunalägt bolag i Åkersberga. Tjänsten är på heltid och perfekt för dig som är driven, glad och prestigelös som vill bygga ditt CV inom det administrativa området. Arbetsuppgifterna innefattar att besvara och hantera inkommande samtal och mail från kunder som har frågor rörande verksamheten. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta administrativt men samtidigt tycker om att ha kontakt med kund.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna infattar:

  • Telefonservice, ta emot inkommande samtal
  • Registrering av olika kunduppgifter i systemen Lime och Future
  • Ärendehantering och registervård

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv då du kommer att ha mycket kundkontakt både via mail och telefon. Du är stresstålig och kan hantera stundtals mycket hög arbetsbelastning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete i kundtjänst samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något ärendehanteringssystem. Vi tror att du är van att arbeta självständigt samt att ta egna initiativ.

Du erbjuds

En varierande tjänst hos ett spännande bolag i Åkersberga. Du kommer att arbeta i ett glatt team men samtidigt ha självständigt ansvar. Detta är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget med start omgående är förlagt till tre månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Ansök via www.jurek.se

Start

Omgående

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Österåker
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Österåker

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör/Kundtjänst till bolag i Åkersberga