Jurek Bemanning

Administratör/Kontorsansvarig till bolag i centrala Sthlm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Administratör/Kontorsansvarig till ett spännande bolag i centrala Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara administration inom bolagets finansiella tjänster och stötta projektledare på plats. Du kommer även att vara övergripande ansvarig för kontoret och sköta inköp, posthantering och se till så kaffe och annat alltid finns för alla anställda. Utöver detta så kommer du även ansvara för: 

- Inventering av kontorsmaterial
- Registrering och utskrift av inbetalningar och anmälningssedlar
- Upprättande av anmälningsdokument
- Utskick av avräkningsnotor
- Hantera företagsmailen
- Svara i telefon
- Uppdatera hemsidan
- Ad hoc uppgifter som är allmänt förkommande i kontorsmiljö 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som är junior och har arbetat något år på kontor eller erfarenhet från servicebranschen. Du kan förlagsvis ta studenten nu till sommaren eller ha arbetat något år men nu vilja ta dig in i kontorsvärlden. Här får du möjlighet att utvecklas administrativt tillsammans med ett familjärt och trevligt företag. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, har lätt för siffror, arbetar självständigt och tar egna innitiativ. Du får gärna ha skinn på näsan och ha bra förståelde för MS Office, speciellt Excel. Det är även viktigt att du alltid har ett leende på läpparna, har en proffessionell framtoning och är helt flytande i svenska i både tal och skrift. 

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett spännande fondkommission/värdepappersbolag med lokaler i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta i en familjär miljö och växa tillsammans med bolaget. Detta är en rekrytering men det kan hända att dina första 6 månader har du din provanställning via Jurek. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör/Kontorsansvarig till bolag i centrala Sthlm