Jurek Bemanning

Administratörer sökes med internationell erfarenhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter erfarna och engagerade administratörer till vår konsultverksamhet och kommande uppdrag som är intresserade av att arbeta i internationella organisationer. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag men är till stor del baserade på administration och support. Det kan vara allt ifrån att anordna event, hantera mötesbokning, schemaläggning, kundmöten, ta emot besökare och stötta chefer kring administration. Du trivs i en koordinerande roll, dynamiska arbetsmiljöer samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare, gärna i en assisterande roll. Har du arbetat som administrativ assistent åt chef eller ledningsgrupp är detta meriterande, lika så om du tidigare har arbetat i en global organisation. Som person tror vi att du är framåt, effektiv, social, noggrann, flexibel och har integritet. Du ser vad som behövs göras, arbetar produktivt och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs i en företagsam arbetsmiljö och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom administration i expanderande och globala verksamheter. Uppdragen kan komma att variera i längd och sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Tilda Dahlberg på tilda.dahlberg@jurek.se alternativt på 031-712 83 48 .

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg
tilda.dahlberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratörer sökes med internationell erfarenhet