Jurek Bemanning

Administratör till Trust Security

Trust Security är ett väletablerat säkerhetsföretag som bedriver installations- och serviceverksamhet inom främst Storgöteborg. Vi tillhandahåller de flesta typer av tekniska säkerhetssystem och är specialister på larm- och passagekontroll och kamera-anläggningar. Vi är också av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB certifierad anläggarfirma och certifierade enligt branschorganisationen SWELARMs kvalitetsledningsnorm för säkerhetsföretag, SweQ-2.

Arbetsbeskrivning
Till Trust Security söker vi en riktigt vass administratör som vill får möjligheten att arbeta i en spännande och rolig roll. I denna tjänst ingår det varierande administrativa arbetsuppgifter så som ta emot inkommande samtal, lägga upp kundorder, beställning av material, posthantering, registrering och ankomstregistrering av leverantörsfakturor med mera. Detta är en fartfylld roll som passar dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter där du får chansen att utvecklas och ha en rolig och trivsam arbetsdag tillsammans med dina kollegor.

Detta är initialt en konsultanställning på 6 månader med goda möjligheter att därefter bli anställd direkt hos kund.

Vi söker dig som...
Har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg i rollen som administratör. Du är självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, serviceminded, social och öppen. Vi tror att du som söker trivs med administrativa arbetsuppgifter och är nyfiken, engagerad och hjälpsam. Har du arbetat i Visma SPCS tidigare är detta meriterande men inget krav.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på Trust Security som är beläget i Västra Frölunda. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till anställning hos kund därefter. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till Trust Security