Jurek Bemanning

Administratör till MSAB

Om MSAB

MSAB, är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, handdatorer och GPS´er. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar.

Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, USA, Canada, England, Brasilien, Kina, Singapore, Ryssland samt Australien.

MSAB grundades 1984 är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listats på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500.

MSAB har idag 150 anställda varav ett 100-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i Hornstull, Hornsbruksgatan 28, Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en driven och serviceminded administratör till vårt kontor på Södermalm. Du kommer att arbeta åt både försäljnings -och utbildningsavdelningen där ditt primära ansvar innebär att vara stöd och support i olika ärenden samt se till att rätt information finns tillhands. Du tillhör HR-avdelningen där det idag arbetar tre personer.

I rollen som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

• Tillgodose rätt utbildningsmaterial, skeppningar och ordna med diverse dokument som behövs för att skeppa utbildningsmaterial till olika länder
• Ge stöd och support via mail och telefon i olika ärenden
• Stödja säljare världen över med diverse uppgifter
• Uppdatera samt ta ut statistik från CRM

Vem är du?

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av administrativt arbete och CRM-system. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du proaktiv, orädd och framåt samtidigt som du har sinne för detaljer och ställer höga krav på noggrannhet. För att trivas i rollen som innebär många kontaktytor krävs att du är kommunikativ, utåtriktad och att du har en naturlig känsla för service. Vidare är du målmedveten, driven och prestigelös, en lagspelare som hjälper till där det behövs!

Vad erbjuder MSAB dig?

Förutom en mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor mitt i Hornstull, så erbjuds du bla. god marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och sjuk-och sjukvårdsförsäkring.
Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

I denna process samarbetar MSAB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 eller karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95
karolina.wahlstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till MSAB