Jurek

Administratör till längre konsultuppdrag

Om rollen

Som administratör på risk management hos vår kund kommer du att hantera oberoendefrågor där du självständigt ansvarar för handläggning och bevakning av internationella conflict checks. Du är första kontakt för frågor från organisationen och det kommer också att förekomma vissa övriga administrativa arbetsuppgifter. Du tillhör ett team om nio, där ni är tre administratörer. Arbetet är omväxlande och du styr till stor del själv hur du lägger upp ditt arbete.

 

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig 8–12 månader med start i juni 2021. Det kommer finnas utrymme för semester under juli/augusti.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administration och har du dessutom arbetat med risk management och oberoendefrågor ser vi det som starkt meriterande. Vi tror att du kommer från en liknande organisation sen innan – exempelvis revisions eller juridikbranschen. För att lyckas i rollen behöver du goda kunskaper i svenska och engelska samt en hög IT-mognad.

 

Vi söker dig som har ett personligt driv och som trivs i en serviceorienterad och utåtriktad roll. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Vidare är du självgående, prestigelös och trivs i ett stundtals högt tempo.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig och varierande roll på ett välkänt företag med lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta i juni 2021 och sträcka sig 8–12 månader framåt. Tjänsten är på heltid och kommer utföras både på plats och hemifrån. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Administrativ assistent, Administratör, Assistent, Service, Administrator, Administrative coordinator, Admin, Koordinator, Handläggare, Risk Management, Riskhantering, Oberoende, Independence, Conflict Checks, Regelverk, Excel, Revision.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till längre konsultuppdrag