Jurek

Administratör till kommun

Nu söker Jurek en junior administratör för ett konsultuppdrag till vår kund söder om Stockholm. Har du erfarenhet av dokumenthantering och administration kring försäkringsärenden gällande fordon? Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bistå med administrativa uppgifter som att scanna in dokument, uppdatera i det administrativa systemet och ha kontakt med försäkringsbolag gällande skadehantering av fordon.  

 

Vem är du?

För att anta rollen som administratör bör du vara noggrann och ordentlig. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och kontakt med försäkringsbolag gällande skadehantering av fordon. 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid, 100 %, med start 5 december 2022 till 5 juni 2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Södertälje

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 7 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till kommun