Jurek

Administratör till inkassobolag i södra Stockholm

Är du en noggrann administratör som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då är det här uppdraget för dig, nu söker vår kund i södra Stockholm en ny medarbetare att bli en del av deras härliga team! 

 

Arbetsbeskrivning 

Vi söker en administratör till ett inkassobolag i södra Stockholm. Som administratör hos vår kund kommer du att ha en central roll där du utför en rad olika uppgifter. Du kommer att administrera och hantera personlistor, svara i växeln, justera och hantera fakturor, posthantering, uppdatera kundregister och prislistor. Du kommer att tala med kunder i växeln och koppla dem till rätt person inom bolaget. Då vår kund är ett inkassobolag ser vi att det kommer naturligt för dig att möta människor med tålamod och förståelse. 

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter men begränsas inte till: 

• Svara i växeln

• Ekonomiadministration

• Posthantering

• Uppdatering av kundregister och prislistor 

• Ad hoc

 

Vem är du? 

Som person är du en social och ansvarstagande person som brinner för att hjälpa andra och har en förmåga att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Du är noggrann och plikttrogen, och värderar att få saker gjorda på ett korrekt och effektivt sätt. Vi letar efter någon som har tålamod och är duktig på att lyssna för att förstå var ärendet ska kopplas internt och att du alltid strävar efter att ge dem bästa möjliga service. Om du är en person som värdesätter att göra skillnad, som är positiv och entusiastisk, och som vill ha en meningsfull karriär där du kan utvecklas och växa, så är detta rollen för dig.

 

Du erbjuds

Detta är ett tidsbegränsat konsultuppdrag på 6 månader och för rätt person finns det även möjlighet till direktrekrytering efter denna tidsperiod. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta hos vår kund i södra Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@gmail.com

 

Om du tror att du är rätt person för denna roll, tveka inte att skicka in din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar på mejl. 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till inkassobolag i södra Stockholm