Jurek Bemanning

Administratör till Familjebostäder

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Till Familjebostäder söker vi nu en administratör för konsultuppdrag. Uppdraget, med placering på VD-staben, omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2018-12-31 med möjlighet till förlängning.

Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

Administratör för delprojekt Inventering inom projekt Stockholmshyra

Totalt ca 350 fastigheter ska besiktigas. Fastigheternas yttre kvaliteter samt gemensamhetsutrymmen besiktigas av Familjebostäder tillsammans med Hyresgästföreningen. De inre utrymmena, lägenheterna, besiktigas av bolaget. Enligt plan ska drygt 1700 lägenheter besökas och besiktigas på plats. Till våra hyresgäster i övriga lägenheter, ca 17 000, planerar vi att skicka ut en så kallad självdeklaration. Alla besiktningar ska dokumenteras och registreras. Projektet kommer att ledas av en projektledare som du kommer att arbeta nära. Som administratör kommer du att vara ett ansikte utåt för Familjebostäder och vara en del av vårt varumärke; Moderna, Professionella och Överraskande bra!

Arbetsuppgifterna infattar att stödja projektledaren och organisationen med genomförandet av inventering inför Stockholmhyra, t ex med följande:

 • Bokning av besiktningar, både för fastigheter och för lägenheter.
 • Kontakter med hyresgäster och hyresgästföreningen om bokningar
 • Kontakter med de interna/externa resurserna som ska genomföra besiktningarna
 • Eventuellt genomföra besiktningar själv
 • Övriga förkommande administrativa uppgifter omkring projektet

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom fastighet. Du är en serviceinriktad person som har goda kunskaper i Excel och som är van att ta egna initiativ.

Personliga egenskaper

 • Du är systematisk och noggrann
 • Du trivs i där det är ett högt tempo
 • Du tar för dig, är självgående och kan leda dig själv
 • Du är kommunikativ och uttrycka sig väl i tal och skrift
 • Du har förmåga att lyssna och ha dialog med olika människor
 • Du har förmåga att se vad som behöver göras

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag som administratör hos Familjebostäder som är mitt i en spännande utvecklingsfas. De verkar inom ett område med stor betydelse för dagens och morgondagens Stockholm - bostadsförsörjning och stadsutveckling. Familjebostäder ingår i koncernen Stockholms stad med ett brett nätverk av aktörer både inom och utom koncernen. På Familjebostäder får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga hyresgäster samtidigt som vi ser till att det byggs nya hyresrätter i Stockholm. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!

Tjänsten omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2018-12-31 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till Familjebostäder