Jurek

Administratör till en av Sveriges största banker

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi nu administratör till en av Sveriges största banker. Som administratör kommer dina främsta uppgifter kommer vara att skapa nya konton i systemet RACF, tilldela och ta bort behörigheter i systemet RACF och systemet Super Session, tilldela och ta bort behörigheter i systemet VPC samt att ta bort konton i VPC. Rollen som administratör innebär att du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att organisera och strukturera bankens olika system. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Skapa nya konton i RAFC

• Tilldela och ta bort behörigheter i RACF och Super Session

• Skapa nya konton i VPC

• Tilldela och ta bort behörigheter i VPC

• Ta bort konton i VPC

• Ad hoc

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som administratör har du god systemvana och det är mediterande om du tidigare har kunskap i RAFC, IBMZ och Super Session. Som person är du serviceinriktad, hjälpsam, positiv och motiveras av att leverera ett bra arbete i ett högt tempo.

 

Du är även kommunikativ, lösningsorienterad och engagerad i dina dagliga uppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas att fortlöpa till slutet av april 2023. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och är förlagd på heltid på en normal 40h/vecka med möjlighet till flex. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig, Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till en av Sveriges största banker