Jurek

Administratör med god servicekänsla

Trivs du i en miljö där det händer mycket? Just nu söker vi dig som vill vara med att arbeta i ett viktigt samhällsprojekt.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer framförallt vara med och stötta upp en verksamhet och projekt med att skriva minnesanteckningar och föra protokoll under möten. Vidare ska dessa minnesanteckningar renskrivas. Det kan även förekomma andra administrativa arbetsuppgifter, så som diarieföring mm.

 

 

Vem är du?

Det är viktigt att du är flexibel, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt samt har ett serviceinriktad bemötande. Vi ser också att du är van att vara med på olika typer av möten och har mycket goda kunskaper i att ta minnesteckningar, är en god skribent samt att du är noggrann och strukturerad. Meriterande är om du tidigare har jobbat i offentlig sektor med just dessa arbetsuppgifter.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar snarast möjligt och löper tom. 31/3 med eventuell förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör med god servicekänsla