Jurek Bemanning

Administratör inom SAP till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Administratör för ett interimsuppdrag på cirka tre månader till ett internationellt bolag med start i slutet av oktober. I rollen kommer du att supporta projektkoordinatorer och huvudsakligen hantera beställningar från kunder genom att kontrollera innehållet och sammanställa underlagen i Excel. Du kommer även att färdigställa och registrera order i system samt skicka ordererkännanden. Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta hantering av leverantörsfakturor genom att bland annat kontrollera att de överensstämmer med kundens beställningar

Teamet består av fem projektkoordinatorer samt en Team Leader och du kommer fungera som administrativ support i våra projekt. 

Vem är du?

Vi söker dig har god dator- och systemvana och du ska ha arbetat i både SAP och Excel tidigare. Om du har arbetat i en liknande roll tidigare är det meriterande.

Som person söker vi dig som är noggrann, självgående och snabbt kan komma in i olika datorsystem. Du ska trivas med att arbeta metodiskt samt med repetitiva arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på ett internationellt bolag med start i slutet av oktober och som förväntas pågå fram till slutet av januari. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Vår kund sitter centralt på Kungsholmen och tjänsten är på heltid med arbetstider från 8.00-16.30. 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör inom SAP till internationellt bolag