Jurek Bemanning

Administratör hos Nordiska Värdepappersregistret (NVR)

Administratör hos Nordiska Värdepappersregistret (NVR)

 

Till Nordiska Värdepappersregistret (NVR) söker vi en serviceinriktad administratör! Sedan 2005 har NVR aktiebok hjälpt 1000-tals framgångsrika bolag att få en aktiebok online. Vi sitter i fantastiska lokaler vid Kungsportsplatsen och erbjuder dig ett varierat arbete i en personlig och trevlig arbetsmiljö!

 


Arbetsbeskrivning

I din roll som Administratör får du en varierad roll med fokus på kundsupport och koordinering. Du är kundens första kontakt vid frågor kring upprättande av aktieböcker och för användarfrågor i systemet.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Hjälpa kunder att upprätta aktieböcker i NVR aktiebok
  • Support till kunder via telefon och email
  • Ansvara för att upprätthålla olika typer av dokument och presentationer
  • Söka och samla in information
  • Ansvarar för att förbättra administrativa processer och kundupplevelsen
  • Viss fakturahantering

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, noggrann och prestigelös. Du trivs med en varierad arbetsbelastning och med arbetsgifter på olika nivåer. Du har tidigare arbetat med administration, koordinering och service i en roll som t.ex. ekonomiassistent, chefssekreterare eller koordinator/administratör. Har du tidigare erfarenhet från arbete med aktier så är det mycket meriterande. Likaså ett intresse för färg och form eller User Experience design.

 

Du tar stort ansvar för ditt arbete och är van vid att strukturera och prioritera. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ till att förbättra verksamheten. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 


Vad erbjuder vi?

Vi är ett litet, personligt företag som älskar det vi gör! Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en lugn och harmonisk arbetsmiljö med mycket flexibilitet. Vårt fina kontor hittar du på bästa läge i vid Kungsportsplatsen, mitt bland restauranger och butiker.

 


Om verksamheten

Nordiska Värdepappersregistret (NVR) är en del av Reguity Group och hjälper små- och medelstora företag att snabbt och enkelt föra aktiebok online. NVR:s aktiebok på nätet underlättar registreringar av transaktioner och emissioner, förberedelser inför bolagsstämma, hantering av aktiebrev och pantsättning, ägaranalys, rekonstruktion av förlorad aktiebok, samt med automatisk bevakning av aktieägarnas adresser. NVR:s tjänster är uppbyggda kring vår stabila plattform för administration av aktieböcker som gör det enkelt för alla att göra rätt.

 


Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

 


Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand

070-764 86 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör hos Nordiska Värdepappersregistret (NVR)