Jurek Bemanning

Administratör 50% till intressant statlig verksamhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till statlig verksamhet i Stockholm söker vi nu en Administratör 50% till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar halvtid med start omgående och löper sex månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning

Arbetsuppgifter

I ditt ansvarsområde ingår att se till att praktiska frågor kring lokalerna fungerar. Du kommer ombesörja felanmälan av lokaler, beställning av flyttar mellan lokaler samt vid behov hjälpa till att montera ihop möbler. Du ska se till att arbetsmaterial finns tillgängligt och är i fungerande skick. Arbetsuppgifterna är varierande och handlar om allt från att ordna passerkort, beställa nycklar till dörrar, sköta postutdelning till att vara behjälplig vid arrangemang av större events. En annan uppgift är att ha ansvar för att kopieringsmaskiner och kaffemaskin fungerar. Du kommer även att ansvara för arkivering- och diarieföring av viktig dokumentation såsom beslut, avtal, kontrakt och protokoll. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå. Anställningen innebär ett självständigt arbete under eget ansvar i samverkan med många interna och externa kontakter.

Vem är du?

Du är van att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du är initiativrik och lösningsorienterad. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Du erbjuds

En roll som Administratör inom intressant statlig verksamhet Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Uppdraget omfattar halvtid med start omgående och löper sex månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör 50% till intressant statlig verksamhet