Jurek

Administratör

Är du en serviceinriktad person som brinner för administration och söker nya utmaningar i höst? Vill du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag? Är du vår nästa stjärna? Varmt välkommen med din ansökan. Till vår kund Bolagspartner söker vi en driven administratör med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som trivs lika bra att jobba självständigt som tillsammans med kollegor. Din positiva grundsyn och förmåga att identifiera problem och hitta lösningar i ett tidigt skede gör dig till en uppskattad teammedlem. Du har en naturlig fallenhet för ordning och reda.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

• Post och mailhantering

• Scanna och stämma av mottagna handlingar

• Kundkontakt via mail och telefon

• Assistera redovisningsavdelning

• Övriga administrativa uppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning (3 år) och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från ett tillväxtbolag. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda datorkunskaper.

 

Som person är du noggrann, strukturerad, har ett öga för detaljer, öppen, har god samarbetsförmåga och lojal. Vidare har du ett positivt förhållningssätt, ett glatt humör och är flexibel vid ändrade förutsättningar.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och varierande roll hos Bolagspartner där du hjälper Sveriges företagare med snabbavveckling av aktiebolag. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med provanställning i sex (6) månader. Förväntat tillträde är så snart som möjligt.

 

Hos Bolagspartner erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst där du arbetar tillsammans med ett ambitiöst team. Du kommer få en varierande och spännande roll där du får tillgång till att arbeta med mycket breda kontaktytor inom revisionsbranschen. Vi är ett glatt gäng som alltid försöker ha kul på jobbet.

 

Vi sitter i fräscha moderna lokaler som är belägna i Lund. Bolagspartner är i en expansiv tillväxtfas där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du kommer att tillhöra en platt organisation med korta beslutsvägar där det finns stora möjligheter att vara med och påverka bolagets resa framåt.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på tel 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Bolagspartner har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges ledande leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag, stora som små. Vi har vår bas i Lund men jobbar med företag över hela landet. Våra kunder är främst redovisnings- och revisionsbyråer men även företagarna själva. Läs mer om snabbavveckling på www.bolagspartner.se.

 

Område: Lund

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 21 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör