Jurek Bemanning

Administrativ support till BMW Financial Services

Nu söker vi en ekonomiintresserad administratör till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna.

 

Är du en duktig administratör med siffersinne som trivs i en roll där du får arbeta med många kontaktytor i kombination med administrativt arbete har vi rätt tjänst för dig!

 

 

Om BMW

BMW Group - Ett av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

 

För mer information om BMW besök deras websida www.bmw.se

 

 

Om tjänsten

Som Administrativ support kommer du tillhöra avdelningen Operations, där du kommer att arbeta med Remarketing och Inkassoärenden. Teamet ansvarar för hantering av alla förekommande bilrelaterade kostnader och har daglig kontakt med kunder, återförsäljare och samarbetspartners i kombination med administrativt arbete.

 

I din roll kommer du arbeta med att ta emot inkommande ärenden och ge support för allt som rör återlämning av leasingbil. Du samlar och sammanställer information utifrån inkommande skaderapport som sedan ska vidare till slutkund.

 

Teamet består av 4 personer och du rapporterar till din teamledare. Detta är en spännande tjänst med många kontaktytor och erbjuder en rolig och omväxlande miljö där du dels arbetar mycket administrativt men också kommer i kontakt med både interna och externa parter.

 

 

I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

-                 Administrativa uppgifter i anslutning till både Remarketing och Inkassoärenden

-                 Fakturering av skadekostnad och övermil på slutkund

-                 Daglig kontroll av inkommande mail gällande Inkassoärenden i webportalen

-                 Daglig kontakt med försäkringsbolag i samband med återlämning av leasingbil

-                 Diverse avstämningar och transportbokning

-                 Administration rörande förtidslösen av leasingbil

-                 Kontroll av fordonsspecifikation inför veckoauktionerOm dig

 

 

Om dig

Vi söker dig som är gymnasieekonom/alternativt nyutexaminerad akademiker inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet från liknande roller inom kontorsarbete och ekonomirelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

 

Vidare ser vi att du är serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du kan prioritera och arbeta under tidvis högt tempo samt besitter förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av bilfinansiering eller biladministration. Har du ett bilintresse tror vi att det kan komma väl till pass i rollen.

 

 

Viktigt för tjänsten är:

-          Att arbeta strukturerat

-          Vara noggrann, analytisk och ha ett sinne för siffror

-          Ha en god datorvana, gärna inom Excel

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper i 6 månader, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Financial Services där du har en lika stor del i BMWs framgång som en anställd. BMW sitter i moderna lokaler med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav.

 

Om du är rätt person med rätt inställning finns möjlighet att förlänga uppdraget och på sikt avancera inom teamet och BMW Group. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se

 

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

 

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

 

Kontakt:
Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ support till BMW Financial Services