Jurek Bemanning

Administrativ support till BMW Financial Services

Nu söker vi en ekonomiintresserad administratör till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna. 

Är du en duktig administratör med siffersinne som trivs i en roll där du får arbeta med många kontaktytor i kombination med administrativt arbete har vi rätt tjänst för dig!

Om BMW Group Financial Services
BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Ett helägt bolag inom BMW Group med lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar BMW Financial Services miljontals bildrömmar runt om i världen och är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har de sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos BMW. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har verksamheten funnits sedan 1999.

Om tjänsten
Som Administrativ support kommer du tillhöra avdelningen Operations. Du kommer att arbeta med Remarketing och Inkassoärenden, och huvudsakligen mot verksamheterna i Norge och Danmark. Remarketing är processen som innefattar återlämning, inspektion samt försäljning av bilar där leasingkontraktet avslutats. Teamet, som består av 6 personer, ansvarar för all adminstration i samband med återlämnandet av leasingbilen och har daglig kontakt med kunder, återförsäljare och samarbetspartners.

Detta är en spännande tjänst med många kontaktytor och erbjuder en rolig och omväxlande miljö där du dels arbetar mycket administrativt men också kommer i kontakt med både interna och externa parter.

I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Administrativa uppgifter i anslutning till både Remarketing och Inkassoärenden
  • Daglig kontroll av inkommande mail gällande Inkassoärenden samt kontakt med vår Inkassoleverantör
  • Fakturering av skadekostnad och övermil på slutkund
  • Diverse avstämningar och transportbokning
  • Administration rörande förtidslösen av leasingbil
  • Kontroll av fordonsspecifikation inför veckoauktioner

Om dig
Vi söker dig som är nyutexaminerad akademiker inom ekonomi alternativt gymnasieekonom med likvärdig erfarenhet från liknande roller inom kontorsarbete och ekonomirelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vidare ser vi att du brinner för administration och besitter förmågan att jobba självständigt. Du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du kan prioritera och arbeta under tidvis högt tempo. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av bilfinansiering eller biladministration. Har du ett bilintresse tror vi att det kan komma väl till pass i rollen.

Viktigt för tjänsten är:

  • Ett starkt intresse för administrativa uppgifter
  • Att arbeta strukturerat
  • Vara noggrann, analytisk och ha ett sinne för siffror
  • Ha en god datorvana, gärna inom Excel

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper i 6 månader, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Financial Services där du har en lika stor del i BMWs framgång som en anställd. BMW sitter i moderna lokaler med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav.

Om du är rätt person med rätt inställning finns god möjlighet att förlänga uppdraget och på sikt avancera inom teamet och BMW Group. Uppdraget är på heltid med start enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på 070 – 437 66 50 eller mail: caroline.perneryd@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Caroline Perneryd

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ support till BMW Financial Services