Jurek Bemanning

Administrativ samordnare till kommun i Söderort

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill arbeta som administrativ samordnare för kommun i Söderort. I rollen som samordnare kommer du arbeta med att effektivisera scheman och hantera bemanningen utifrån verksamhetens behov. I arbetet ingår även att på uppdrag av enhetschef leda och fördela arbetet gällande omprioritering av personalresurser såväl vid långtidsplanering som vid akut uppkomst. Arbetet är mycket varierande och självständigt där du kommer fungera som "spindeln i nätet" och kommer i din roll ha ett nära samarbete med enhetschefen och andra administrativa samordnare.

Vem är du?
Vi söker dig med gymnasiekompetens, om du har vidareutbildning inom organisation och ledarskap, administration, ekonomi eller IT är det ett plus, men inget krav. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av likande roll med erfarenhet av schemaplanering och bemanning. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt kunskaper inom olika IT-system som Lapscare, Procapita och Heroma.
Vi ser att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och har en förmåga att arbeta strukturerat och med ett stort engagemang. Arbetet förutsätter att du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och att du är noggrann och serviceinriktad. Du har god kunskap i svenska, både i tal och skrift.

Du erbjuds
Tjänsten tillträdes omgående och pågår under tre månader framåt. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ samordnare till kommun i Söderort