Jurek Bemanning

Administrativ samordnare på deltid till Karolinska Institutet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Arbetsbeskrivning

Till Karolinska Institutet i Huddinge söker vi en duktig och erfaren administrativ samordnare för ett konsultuppdrag. Uppdraget beräknas starta omgående och pågår 9 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Omfattning är deltid (40%) och det finns utrymme för flexibla arbetstider. Som administrativ samordnare kommer du självständigt ansvara för:

  • Administrera och följa upp verksamheten
  • Skriva kallelser och protokoll
  • Sköta ekonomirapportering, budgetering och uppföljning samt upprätta avtal, betala ut arvoden och hantera fakturor
  • Arrangera möten, seminarier och internat
  • Handlägga utlysningar och beslut
  • Administrera resor, utlägg, inköp och beställningar
  • Vara webbredaktör
  • Sköta interna och externa kontakter
  • Utföra allmänna och administrativa uppgifterVem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik eller statsvetenskap. Du har minst tre års erfarenhet av administration och erfarenhet av arbete inom ekonomi. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office och Agresso. Det är meriterande om du har arbetat på högskola/universitet, statlig myndighet eller övrig offentlig sektor i en liknande tjänst.


För uppdraget är det viktigt att du är självständig, serviceinriktad, flexibel, noggrann och kan ta egna initiativ. Du har mycket bra kommunikations- och samarbetsförmåga.Du erbjuds

Ett uppdrag på Karolinska Institutet i Huddinge. Uppdraget omfattar deltid (40%) med start omgående och 9 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.


Vi tar inte emot ansökningar via email.

 


Område:

Huddinge

Stockholms län


Anställning: 

Visstid Deltid


Kontakt:

My Bergdahl

my.bergdahl@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Huddinge . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ samordnare på deltid till Karolinska Institutet