Jurek

Administrativ säljsupport till BMW Group Northern Europe

Lockas du av att vara en del av en internationell miljö? Gillar du att arbeta i en varierad roll med en bredd av arbetsuppgifter? Skulle du vilja fördjupa dina kunskaper inom administration och göra skillnad för BMW:s återförsäljare i Norden?

 

Då kanske du är den vi söker till rollen som Sales Advisor till BMW Northern Europe.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Sales Advisor kommer du arbeta gentemot BMW:s återförsäljare i Norden och Baltikum och supportera dem i frågor kring orderhantering, produktionstillgång, leverans, produktfrågor och prisrelaterade frågor. Du kommer även att fungera som stöd för företagets interna säljavdelningar och bistå dem med administrativ support.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Svara på frågor på både mail och telefon från återförsäljare och underlätta för deras försäljning och effektivitet samt bistå med information om orderhantering, produktionstillgång, leverans, produktfrågor och prisrelaterade frågor.

• Kontrollera kundsålda bilorder och interna order i ordersystem

• Uppdatera priser i systemen och administrera modellutbud i BMWs säljkanaler.

• Administrera interna fordon i regionen.

• Övriga arbetsuppgifter inom Sales Operations så som order, logistik och kundtjänst, i samråd med närmsta chef

 

Du kommer tillhöra ett team om fyra personer och rapportera till Team Lead för Sales Operations.

 

 

Vem är du?

Tjänsten ställer höga krav på din servicekänsla och din kommunikativa förmåga. Du ska kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Vi tror att du arbetat i serviceinriktade roller tidigare, med fördel i roller inom kundtjänst eller Back Office. Du är en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i Excel.

 

Som person söker vi dig som brinner för att ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor. Du är lösningsorienterad och van att hantera flera parallella uppgifter (utan att för den delen tappa fokus!). Du har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, med en god balans mellan effektivitet och noggrannhet.

 

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna rekrytering.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym och dagliga träningspass. Du kommer tillhöra ett engagerat team och arbeta i en både omväxlande roll och miljö.

 

I denna tjänst samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning vilket innebär att du blir anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos BMW.

 

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Känns detta som rätt steg för dig – skicka då in din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

 

Om BMW Group Northern Europe

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com.

 

Sökord: kundtjänst, kundservice, säljkoordinator, säljadministratör, sales advisor, sales support, kundmottagare, sales administrator, service, ordermottagare, orderkoordinator, orderadministratör, administratör.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 26 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administrativ säljsupport till BMW Group Northern Europe