Jurek

Administrativ ekonomiassistent till längre uppdrag i city

För kunds räkning, en global digital byrå söker vi nu en administrativ stjärna inom ekonomi för ett längre konsultuppdrag med stora utvecklingsmöjligheter!

Gillar du självständigt arbete, ge förstklassig service och många kontaktytor?

Då har du nu chansen att bli en del av en global digital byrå som präglas av kreativitet, högt i tak och ett hjälpsamt och öppet arbetsklimat.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administrativ ekonomiassistent kommer du ha en tvådelad roll vilket innebär att du kommer arbeta med ekonomi i ett projekt för en av kundens större kunder som är en världsledande biltillverkare och administration i ett annat projekt.

 

Inom ekonomi kommer huvudsakligt fokus ligga på rapportering, fakturahantering och administration kring att följa upp projekt i Excel. Den andra delen i det andra projektet innebär huvudsakligen att publicera information på kunders webbplattformar via informationssystemet, CMS. Kunden är ett europeiskt fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter

 

Du fungerar som ett stöd till de båda projektens kundansvariga och projektledare. Arbetsuppgifterna ger dig mycket eget ansvar och rollen innebär ett självständigt arbete.

 

 

Vem är du?

Vi ser att du har relevant utbildning med ekonomisk inriktning på lägst gymnasienivå eller motsvarande samt minst ett års arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Vidare har du erfarenhet/kunskap av att arbeta med olika IT-system så som Excel och är systemintresserad. Har du erfarenhet av ekonomisystemet Openair ses det som starkt meriterade. Har du dessutom arbetat i CMS ses det också som ett plus.

 

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du är noggrann, driven och prestigelös. Du har ett högt servicetänk och trivs i stöttande roller där du är lyhörd för kundens behov. Vidare ser vi även att du är kommunikativ, social och gillar att ha många kontaktytor. Din positiva attityd och ditt engagemang smittar av sig till övriga inom verksamheten. Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper.

 

 

Du erbjuds

En bred och spännande roll som administrativ ekonomiassistent med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper minst 6 månader med chans till fast anställning.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administrativ ekonomiassistent till längre uppdrag i city