Jurek Bemanning

Administrativ ekonomiassistent sökes för utvecklande uppdrag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är serviceinriktad, strukturerad och prestigelös för ett utvecklande konsultuppdrag hos vår kund i centrala Göteborg. Rollen är en heltidstjänst, där du till 50% kommer att arbeta som administrativ support med många kontaktytor och till 50% kommer att arbeta som ekonomiassistent. Rollen är en nyckelposition inom organisationens avdelning för ekonomi och administration och du kommer således att bli en viktig del av ett trevligt, hjälpsamt och engagerat team. Har du utbildning inom ekonomi eller tidigare erfarenhet som ekonomiassistent i kombination med en vana av att ge service? Är du tillgänglig omgående och ser fram emot att utvecklas i en rolig och varierad roll? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! 

I rollen som administrativ ekonomiassistent kommer du att arbeta som administrativ support till förtroendevalda personer inom organisationen. Du kommer att vara behjälplig via både telefon och mail och du kommer dagligen att vara i kontakt med många olika människor. Vidare kommer du att arbeta med flera ekonomirelaterade arbetsuppgifter, bl.a. arbete med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta i systemen Jeeves och Palette. 

Det här är ett konsultuppdrag på initialt tre månader med start omgående, och med chans till förlängning. Du kommer att arbeta hos vår kund vid Masthugget i centrala Göteborg, i fantastiskt ljusa och härliga lokaler. Vem söker vi?

Till den här roliga och utvecklande rollen söker vi dig som är prestigelös, strukturerad och van vid att arbete serviceinriktat. Vi tror att du är utbildad ekonom, alternativt att du har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent. Du tycker om kombinationen av ekonomi, administration och service. Vidare tror vi att du har god systemvana och tycker om att sätta dig in i nya system. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Palette eller Jeeves är detta mycket meriterande, men inget krav. 

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som administrativ ekonomiassistent. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin, elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ ekonomiassistent sökes för utvecklande uppdrag