Jurek Bemanning

Administrativ assistent

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Administrativ Assistent.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Administrativt stöd till organisationen

- Resebokning

- Mötesbokning

- Förberedelse till externa och interna möten 

- Besök och besöksplanering

- Övrigt förekommande arbetsuppgifter som administrativ assistent

 


Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en roll som kräver struktur, hög serviceanda och affärsmässighet. Du är troligtvis prestigelös, flexibel driven och noggrann. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker efter dig som är självgående, har skinn på näsan och trivs i en roll som innefattar både högt och lågt. Du är initiativrik, förutseende och har en förmåga att planera ditt arbete och trivs med snabba puckar.

 

Du har en stark verbal förmåga och trivs med kommunikation då du kommer ha stora kontaktytor i denna roll. Vi ser att du är flytande i både svenska och engelska. Du har kanske tidigare arbetat som assistent, projektkoordinator alternativt liknande administrativ roll. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Krav för tjänsten är att du har arbetat i affärssystemet Xpand. 

 


Du erbjuds:

En spännande roll på ett intressant företag. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och ca 2-3 månader framåt med stora möjligheter till förlängning. Detta betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

 

Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 


Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 2 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ assistent