Jurek Bemanning

AD till Ikano Bostad Malmö

Vi söker nu en Art Director till vår inhousebyrå i Malmö. Tjänsten som AD är en inhyrning via Sense Talents på 100 % under sex månader med start i september. Du blir en del av Ikano Bostad som erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser.


Vårt erbjudande
Som Art Director blir du en del av vårt Inhouseteam och kommer att arbeta närmast övriga AD:s, CD, copywriter och growth marketer. Du blir en del av Ikano Bostads kommunikationsavdelning och rapporterar till Kommunikationschefen. Tillsammans ansvarar ni för att kommunikationen är målgruppsanpassad, utvecklas, följer och stärker varumärket. I rollen stöttar du organisationen med relevant och måluppfyllande grafisk kommunikation anpassad efter kanal. Du säkerställer att marknadsmaterial och varumärke stämmer överens och målgruppsanpassas.

På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!


Är du rätt för Ikano?
Vi söker dig som har stor kunskap inom grafisk och digital kommunikation och har vana att arbeta i olika kanaler. Du bör arbeta obehindrat i InDesign, Illustrator och Photoshop samt ha grundläggande kunskaper i Premier Pro. Vi tycker det är viktigt att du liksom vi är nyfiken och intresserad av utveckling, och för denna tjänst krävs även att du är organiserad och noggrann. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du har vana att arbeta självständigt. Du är jordnära, nyfiken och du trivs med att arbeta med människor med olika perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en kommunikativ, kundfokuserad och affärsmässig person så kan det vara dig vi söker.


Bli en del av oss
Vi samarbetar med Sense Talents en del av Jurek. Skicka din ansökan och portfolio via länken nedan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Mer information om tjänsten kan ges av Sense Talents, Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se


Om oss
Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.
 

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu


 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb AD till Ikano Bostad Malmö