Jurek

Accounts Receivable Specialist Samsung

Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra och vill vidareutveckla dina kunskaper i ett internationellt företag? Vill du komma in på ett företag där du har goda chanser till utveckling? Då ska du söka denna tjänst som kundreskontraspecialist hos Samsung. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Till Samsungs moderna kontor i Kista söker vi nu en kundreskontraspecialist. Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen med fokus på att minimera kreditförluster i nära samarbete med Samsungs Shared Service Center i Rumänien. Du kommer att sköta bevakningen av inkommande betalflöden samt matchning mot affärssystem, bevakning av sena fordringar samt stötta i den interna supporten mellan olika avdelningar.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Kreditbedömningar

- Dagligen hantera och boka Inkommande betalningar

- Support och dialog mot Shared Service Center

- Delaktighet i månadsbokslut

- Intern rapportering

- Ad hoc uppgifter

 

Samsung är ett internationellt bolag som erbjuder goda möjligheter att utvecklas i sin roll.

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med ekonomi och har ett par års erfarenhet av reskontrahantering och avstämningsarbete. Du har troligtvis ekonomisk utbildning på universitetsnivå eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i SAP är meriterande. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och serviceminded. Du är självgående och använder gärna din initiativförmåga för att sätta dig in i en ny uppgift eller lösa ett problem. 

 

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i ett år med goda chanser till förlängning. Samsung sitter i stora moderna lokaler i Kista. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Accounts Receivable Specialist Samsung