Jurek Bemanning

Accounting Manager till innovativt företag i centrala Göteborg

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av arbete som senior redovisningsekonom alternativt redovisningsansvarig. Det är viktigt att du är trygg i din roll och trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Vi tror att du som söker är engagerad i att driva redovisningsarbetet framåt och vill fortsätta utvecklas på en innovativ och modern arbetsplats.

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti som sträcker sig minst till 28/2-2020. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler ute på Lindholmen.I denna roll kommer du bland annat att arbeta med;

• Delta vid månads-, kvartals- och årsbokslut samt revisioner
• Upprättande av policys, processer, rutiner och utvecklingsarbete
• Aktiv involvering i SAP-implementering
• Uppföljning och analys av systembyte samt förslag på förbättringar och förändringar
• Säkerställa så att rapportering sker enligt IFRS
• Delta i finansiella projekt


Vi söker dig som...

Är en riktig lagspelare som trivs i en dynamisk och fartfylld miljö. Du är troligtvis riktigt duktig på Excel och har en positiv attityd och en inställning att allt är möjligt. I din arbetsgrupp jobbar ett gäng riktigt passionerade och arbetsglada personer som är måna om att ständigt arbeta effektivt utan att tumma på kvaliteten – vilket vi tror att du också gör! Har du erfarenhet av SAP samt K3 och IFRS så är detta en stor fördel.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och rolig roll på ett innovativt företag. Här får du chansen att utvecklas och växa i din roll, och samtidigt ha en trivsam och härlig arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti som sträcker sig minst till 28/2-2020. Vid frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Accounting Manager till innovativt företag i centrala Göteborg